Те научити уклоните Мотор

(А ) уклањањем спољни електрика мотора, и направити знак, на пример, индукциони моторс трофазни далеководи требала бити спремна са одговарајућим знаком, за мотор, односно, треба да уради и поља навити, арматуре wиндингс, итд. и екстерно зице одговарајуће ознаке. Онда ослободи вијци стопало, мотор и возим механички раздвојене.

(Б ) алат је некад раставити приказан на моторно отвор ременик или Спојницу, понекад потребно је да додате парафин у јаз између витло од моторног осовина, водимо пенетрације подмазивање, лако уклањање. Неке осовине и точкови са сти, такође треба да скренемо рапидно жестоке (и са мокром крпом да преломите осовина) да бисте уклонили волан.

(Ц ) мотор је опремљен са котрљају лежајеви, правац би требало да прво уклоните насловну страну, а затим олабавим поклопац вијак везних и Марка (око два краја капе на крају ивица Кеп и основним стамбених марк није исто), ће уклонити крају капе од везних вијци у две рупе на насловној страни моторног изричито постављена, на врху капа. Без вијак мотор, ти само покрити рубовима и цекиц и основну јединицу са длето (назива се и равна лопата), место корицама машини да истоваримо. На крају Кеп физичке послове опрему апликације Диаозху корице, постепено уклоњена.